Σε εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ - Παρατράγουδα στη Νέα Ιωνία.

Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 12:03 | Νέας Ιωνίας
Σε εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ - Παρατράγουδα στη Νέα Ιωνία. Σε εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ - Παρατράγουδα στη Νέα Ιωνία. Σε εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ - Παρατράγουδα στη Νέα Ιωνία.
|||||
         Με μεγάλη συμμετοχή εξελίσσονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τους ιθύνοντες των τοπικών οργανώσεων. Στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα έχουν στηθεί δυο κάλπες: για την ονομασία του τμήματος και για την εκλογή συνέδρων νομαρχιακών επιτροπών και τοπικών οργάνων.
 
    
         Στη Μεταμόρφωση ως τις 11:30 π.μ. είχαν ψηφίσει 180 άτομα αριθμός που θεωρείται πολύ ικανοποιητικός από τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης. Η ψηφοφορία εξελίσσεται κανονικά χωρίς προβλήματα στο χώρο του δεύτερου ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης Πεύκων και Παύλου Μελά.
 
 
         Στη Νέα Ιωνία έχουν ψηφίσει περίπου 350 άτομα, επίσης ικανοποιητικός αριθμός για τους συντελεστές της οργάνωσης. Εδώ δεν έλειψαν τα "παρατράγουδα" το πρωί στα οποία πρωταγωνίστησε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χριστοδούλου. Στην πρώτη περίπτωση βρισκόταν εντός του εκλογικού τμήματος όπου σταύρωνε ψηφοδέλτια για λογαριασμό άλλων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά την παρέμβαση στελεχών που επεσήμαναν το ανεπίτρεπτο αυτής της συμπεριφοράς. Ακολούθησε και επόμενο επεισόδιο αφού επιτέθηκε φραστικά στη δημοτική σύμβουλο Λίλιαν Αθυμαρίτου (πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) η οποία βρέθηκε στον εξωτερικό χώρο της ψηφοφορίας. Ακόμα μία φορά η παρέμβαση των ψυχραιμότερων εκτόνωσε την κατάσταση.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο